Hej, jeg hedder Luxiie… og jeg blogger… Her!

 photo Luxiie_zpszhquh20f.jpg
Min blog handler om… alt som har med negle at gøre! Nail art, how to, tips og tilbud, challenges og en hel masse swatch og anbefalinger. Derudover er der til tider også lidt personlige indlæg, som for eksempel gæsteindlæg, venindebog og 10 ting som. I ny og næ kommer der også en lille video 😉 Jeg sidder og blogger… ved mit skrivebord som faktisk også er kombineret arbejdsbord, hvor jeg kreerer alle mine designs. Omkring mig har jeg mine tre trofaste ting; En lyserød blog og papir, hvor jeg tager noter, min telefon så jeg kan tage billeder og holde mig opdateret samt en kop kaffe eller flaske vand. Der på mit spot, læste jeg den første blog, som var… jeg tror det var Pudderdåserne. Det er i hvert fald en af de første.

Min yndlingsblogger er… Narmai fra Piggieluv! Hun er simpelthen så dygtig at jeg gang på gang sidder og savler over hendes designs. Men hvis jeg kunne være en anden blogger for en dag, skulle det være… Galina som står bag Yagala. Hun er godt nok youtube’r men hun er også enormt dygtig.

Min favoritting ved at blogge er… Der er så mange ting synes jeg. Når jeg blogger sidder jeg fuldstændig i min egen lille verden og slapper fuldstændig af. Så kan jeg være nok så stresset og have en masse deadlines, men det påvirker mig ikke, som så mange andre ting ville. … og min bedste oplevelse i forbindelse med bloggen… er den stolthed jeg gang på gang får over det jeg har lavet; om det er en speciel mani, en anbefaling på et produkt eller bloggen som helhed, så bliver jeg altid glad og stolt af at få ros. Jeg bruger jo trods alt ca 6 timer dagligt i gennemsnit, på at sidde her 😉 Fik jeg 10.000kr i forbindelse med min blog, ville jeg bruge dem på… Så skulle jeg have et lille fotostudie så mine billeder altid ville være helt i top! 

Jeg kan bedst lide når de andre bloggere… er venlige! Jeg elsker blogland, men hold da op der kan være drama! Jeg elsker når man kan se hinanden som kollegaer og ikke som konkurrenter. Til gengæld er jeg ikke så vild med … som sagt, drama. Nogle gange føles det som en børnehave; og jeg har altså arbejdet i en, så jeg ved hvad jeg snakker om! 😉 Desværre er der også negative ting ved at blogge, det værste for mig er… at jeg er så perfektionistisk. Jeg kan have lavet den smukkeste mani, men hvis ikke jeg kan fange et godt billede af den, så gider jeg ikke dele den…  Jeg selv har også en uvane med at… lægge en masse af mine billeder på instagram og så komme til at glemme at dele dem her på bloggen også..  

I fremtiden ville jeg ønske at jeg bloggede mere om… videoer. Både videoer hvor jeg laver små how-to, men også videoer af mig selv som snakker; anmeldelser blandt andet.… Jeg håber også at jeg er blevet bedre til… at formulere mig personligt. Nogle gange når jeg læser tilbage kan jeg slet ikke genkende mig selv.. Dog kunne jeg aldrig finde på at blogge om… øhm.. jeg kan ikke lave mad så det bliver ikke mad. Jeg dyrker ikke sport så det ser i heller ikke her… hmm.. Indlæg hvor jeg bliver betalt for at sige noget godt om et produkt som jeg ikke kan lide, vil i heller aldrig se her.  Så.. om jeg blogger om 10 år? Det håber jeg!

Til slut så kom lige med et sjovt fact om dig selv… jeg kan ikke cykle og har ikke planer om at lære det… Og et godt råd til læserne… hvis der er noget jeg har lært (på den hårde måde enddae) så er det at livet går videre. Giv aldrig op, lige meget hvad det gælder.

Each day has its colors; Always look for the rainbows.